De winnaars zijn bekend!

Van harte gefeliciteerd!

Mark Timmermans van PT Creations is 22 november 2018 tijdens de gala-avond van de BizAwards Altena uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2018. De prijs voor de Starter van het Jaar 2018 werd gewonnen door Sandy Spiering van DNS Solutions.

De tweede editie van de ondernemersverkiezing van Altena kon rekenen op grote belangstelling. Zo’n 150 ondernemers kwamen samen in Fort Altena om de verkiezingsavond mee te maken.

In de categorie Ondernemer van het Jaar waren de nominaties voor Ben en Günther de Rooy van De Rooy Hoveniers, Teo van Maastricht van Werkina (donderdag vertegenwoordigd door Andries Haan) en Mark Timmermans van PT Creations. De jury was zeer onder de indruk van deze finalisten. “Zonder uitzondering hebben zij een scherp oog voor winst, continuïteit, groei, milieu, risicomanagement en de menselijke factor. Kortom: stuk voor stuk zeer bevlogen en kundige ondernemers waar Altena trots op mag zijn.”

De award viel in handen van Mark Timmermans. De jury roemde zijn strategische aanpak waarbij hij goede afzetkanalen kiest en alles in eigen hand houdt. Zo kan hij concurrerend werken en kwaliteit en creativiteit borgen. “Mark verstaat daarbij de kunst om trends vroegtijdig te signaleren en daar snel op in te spelen. Hij heeft zijn voelsprieten altijd uitstaan en houdt goed contact met de markt. Hij werkt zeer milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord. Een succesvolle ondernemer met een sociaal hart!”

WINNAAR: ONDERNEMER van het JAAR 2018

Mark Timmermans | PT Creations

WINNAAR: STARTER van het JAAR 2018

Sandy Spiering | DNS Solutions

Genomineerd voor: ONDERNEMER van 2019

Bas de Peuter
The Dutch Nightcrawlers uit Almkerk

Christian en Henri de Jong
ADJ Milieutechniek uit Werkendam

Marco van Driel en Cees van Wendel de Joode
Technical & Maritime Services uit Werkendam

Genomineerd voor: ZELFSTANDIG PROFESSIONAL van 2019

Bart Verkade
Verkade Management & Advies uit Woudrichem

Dimar Pelle
Pelle Interieurbouw uit Andel

Ruud Visser
Bruud! uit Werkendam

Foto’s van BizAwards Altena 2018