Verkiezingstraject

Het traject van kandidaatstelling tot en met de uitreiking van de BizAwards Altena 2017 is een doorlopend proces dat partijen uit de gehele regio verbindt. Een intensief traject waarbij niet over één nacht ijs zal worden gegaan om tot goede keuzes te komen. Vertegenwoordigers van de verschillende netwerken, gemeenten en bedrijven dragen kandidaten aan bij de organisatie van BizAwards Altena. Hoe het complete traject eruit gaat zien, vindt u hieronder.

1 juni – 1 september 2017
Inschrijving Starter en Ondernemer van het Jaar 2017

1 september 2017
Sluiting inschrijving Starter en Ondernemer van het Jaar 2017.

15 september 2017
Bekendmaking 5 potentiële genomineerden per categorie.

21 september 2017
Deadline uitgebreide verslagen door de potentiële genomineerden.

4 oktober 2017
Bekendmaking 3 genomineerden per categorie.

8-30 oktober 2017
Communicatie & stemmenwerving vanuit het publiek

8-20 november 2017
Jury toetst genomineerden

23 november 2017
Bekendmaking Awardwinnaars tijdens feestavond BizAwards Altena 2017

Jury: Kees de Vries, Sandra den Haan-Paans, Renze Bergsma, Steffanie van der Maas, Stephan de Kort, Hans Verhoeven (vlnr)

Vakjury

De vakjury is zorgvuldig door de organisatie geselecteerd en bestaat uit gerenommeerde ‘ondernemende’ partijen uit Altena. Denk hierbij aan een directeur van een MKB en / of Grootzakelijk bedrijf, vertegenwoordigers van gemeente, ondernemersnetwerken en een ondernemer die zijn sporen al heeft verdiend. Uiteraard ontbreekt ook de accountant niet. Aan de hand van de vastgestelde criteria maken zij zorgvuldig hun afwegingen onder het toeziend oog van een notaris.

De juryleden zijn Sandra den Haan-Paans (34), directeur Werkendamse Verwarmings Centrale, Steffanie van der Maas (34), manager bedrijven Rabobank Altena, Renze Bergsma (37), wethouder Economische Zaken gemeente Woudrichem, Kees de Vries (48), directeur Van Noordenne Accountants en Hans Verhoeven (55), mede-eigenaar van Krachtstroom.

Onze notaris is Stephan de Kort van de Rivieren Notarissen.