Verkiezingstraject

Het traject van kandidaatstelling tot en met de uitreiking van BizAwards Altena 2019 is een doorlopend proces dat partijen uit de gehele regio verbindt. Een intensief traject waarbij niet over één nacht ijs wordt gegaan om tot goede keuzes te komen. Vertegenwoordigers van de verschillende netwerken, gemeentaen en bedrijven dragen kandidaten aan bij de organisatie van BizAwards Altena. Hoe het complete traject eruit ziet, vindt u hieronder.

01 september – 31 december 2019
Opgaven kandidaten Starter en Ondernemer van het Jaar 2019

31 december 2019 
Sluiting inschrijving Starter en Ondernemer van het Jaar 2019.

15 januari 2020 
Bekendmaking 5 potentiële genomineerden per categorie.

31 januari 2020 
Deadline uitgebreide verslagen door de potentiële genomineerden.

Februari 2020 
Bekendmaking 3 genomineerden per categorie.
Communicatie over voortgang naar de regio en de pers

2-22 maart 2020 
Jury toetst genomineerden

26 maart 2020
Bekendmaking Awardwinnaars tijdens feestavond BizAwards Altena 2019

Vakjury

De vakjury wordt ook dit jaar weer zorgvuldig door de organisatie geselecteerd en bestaat uit gerenommeerde ‘ondernemende’ partijen uit Altena. Denk hierbij aan een directeur van een MKB en / of Grootzakelijk bedrijf, vertegenwoordigers van gemeente, ondernemersnetwerken en een ondernemer die zijn sporen al heeft verdiend. Uiteraard ontbreekt ook de accountant niet. Aan de hand van de vastgestelde criteria maken zij zorgvuldig hun afwegingen onder het toeziend oog van een notaris.

De juryleden zijn: Sandra den Haan-Paans, directeur WVC | WVI, Manager bedrijven Rabobank Altena-Bommelerwaard, Matthijs van Oosten, wethouder Economische Zaken gemeente Altena, Kees de Vries, directeur Van Noordenne Accountants en Karin Struijk, programmamanager Werkendam Maritime Industries..

Onze notaris is Stephan de Kort van de Rivieren Notarissen.